Reis Athene

 

Reis naar Athene met bezoek aan de wedstrijd Panathinaikos - PAOK Saloniki


Ook deze keer hebben we weer een weekendreis voor jullie georganiseerd met daarin het bezoek aan een voetbalwedstrijd.

De keuze is gevallen op de wedstrijd Panathinaikos - PAOK welke gepland staat voor 8 april 2018.

Dé wedstrijden van het jaar in Griekenland zijn die tussen clubs uit Athene en Thessaloniki, die al van oudsher een afkeer hebben van de arrogantie en hegemonie van de clubs uit de hoofdstad. Passie en strijd gegarandeerd!

We zullen vertrekken op vrijdag 6 april en op maandag 9 april terugkomen waardoor we de meeste kans hebben dat de wedstrijd in ons verblijfsperiode valt.

De kosten voor deze reis zullen weer op het bedrag van € 450 p.p. uitkomen. Dit bedrag is dan inclusief de retourvlucht naar Athene, vervoer luchthaven - hotel v.v., 3 overnachtingen met ontbijt in een eenvoudig hotel en kaartjes voor de wedstrijd (lange zijde). De afgelopen jaren zijn we erin geslaagd nog wat extra activiteiten uit het budget te halen en we hopen dat we hier ook dit jaar weer in slagen.Ook nu zullen we een aanvullende factuur sturen voor de diners en (eventuele) drank die we gezamenlijk zullen nuttigen.

We zijn bezig om ook de Euroleague basketbalwedstrijd Olympiakos - Zalgiris Kaunas (Litouwen)te bezoeken die op vrijdag 6 april om 20.00 uur gespeeld zal worden.

Wel zijn we genoodzaakt in ieder geval de vluchten z.s.m. te boeken aangezien de kosten hiervan zeer snel oplopen naarmate de tijd vordert. De exacte vertrektijden zijn nog niet bekend maar hou er rekening mee dat je zowel de vrijdag als de maandag de hele dag weg zult zijn.Ook deze keer moeten we een (klein) voorbehoud maken voor de kaartjes voor de wedstrijd. In het meest negatieve scenario zou dit kunnen betekenen dat we geen kaartjes voor de wedstrijd kunnen bemachtigen, dit lijkt ons zeer onwaarschijnlijk maar we willen het wel melden.

De inschrijving voor dit evenement is inmiddels gesloten. Als je wilt communiceren over dit evenement stuur dan een mail naar info@bcawc.nl.

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE DEELNEMERSLIJST