Reis Athene

Belangrijke informatie over de reis naar Athene

We hebben bericht ontvangen dat de voetbalwedstrijden in Athene 'plotseling' verplaatst zijn naar andere speeldagen. De reden hiervan is gelegen in het feit dat er dat weekend 'orthodox pasen' wordt gevierd in o.a. Athene. Dit heeft, naast het verplaatsen van de voetbalwedstrijden, als consequentie dat op de zondag zo'n beetje alles gesloten is en dat zou natuurlijk zonde zijn van het weekend. Dit heeft ons, in samenspraak met de reisorganisatie, doen besluiten de reis te wijzigen.

Uiteraard zijn we op zoek gegaan naar een alternatief waarbij we hebben geprobeerd rekening te houden met de eerdere verwachting van 'lekker weer' én hetzelfde weekend. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om met het budget uit te komen en toch een mooie bestemming uit te zoeken.We denken dat we daarin geslaagd zijn met een reis naar... BELGRADO.

Belgrado noemt zich het 'New York van de Balkan' en heeft twee topclubs binnen de grenzen: Partizan Belgrado en Rode Ster Belgrado. Beide teams spelen dat weekend thuis en we moeten nog even bekijken welke wedstrijd we zullen gaan bezoeken. Naast deze wedstrijd zijn we druk bezig geweest een mooi programma samen te stellen en dat is gelukt, waarschijnlijk nog mooier dan het programma van Athene.

De voetbalwedstrijden zullen ook eerder gespeeld worden, omdat ook in Servië orthodox Pasen gevierd wordt zullen deze op donderdag gespeeld worden. Dit heeft als consequentie dat we iets moeten schuiven met de data en dat we vertrekken op donderdag en terug komen op zondag. De vluchttijden zijn dan als volgt:

Donderdag 5-4-2018:
Amsterdam - Belgrado (HV5591) 12:00 - 14:25 uur

Zondag 8-4-2018:
Belgrado - Amsterdam (HV5592) 14:50 - 17:20 uur

We beseffen dat deze wijziging impact kan hebben op je planning, met name de donderdag in plaats van de maandag kan hier van invloed zijn. Vandaar dat we je de gelegenheid geven om aan te geven als je écht niet mee kunt. Dit kan door het sturen van een mail naar
info@bcawc.nl en daarin aan te geven dat je niet mee gaat.

Uiteraard hopen we dat dit niet het geval is want ook dit zal een fantastisch weekend worden, maar indien je dit wilt dan verzoeken we je dit vóór a.s. vrijdag 26-1-2018 om 23:00 uur te doen zodat we de reis verder definitief kunnen plannen.