Ruud Veltenaar

'SHIFT HAPPENS, ONCE UPON A FUTURE' van Ruud Veltenaar

Helaas moet deze activiteit vanwege de RIVM richtlijnen worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Als deze bekend is zul je uiteraard op de hoogte worden gehouden!

 

 

Eerst even dit...

Waarom nu deze uitnodiging? Zoals voor de meesten wellicht bekend had deze activiteit al in maart plaats moeten vinden, maar kon toen helaas geen doorgang vinden vanwege de corona maatregelen. We hebben toen een aantal nieuwe data gepland, maar ook deze konden steeds geen doorgang vinden. Toen is besloten om het te verplaatsen naar het nieuwe seizoen en wel op 26 oktober 2020.

Inmiddels is duidelijk dat er tot en met 19 oktober geen activiteiten georganiseerd kunnen worden als gevolg van nieuwe strengere maatregelen. Omdat de geplande datum van 26 oktober buiten deze termijn valt kan deze activiteit in principe wel doorgang vinden en dat is dus ook het standpunt van het boekingsbureau. Als we de activiteit nu verplaatsen kan dat alleen tegen aanzienlijke kosten. 

Om toch iedereen ruimschoots van te voren op de hoogte te stellen versturen we wel vast deze uitnodiging (uiteraard onder het voorbehoud van eventuele verlenging van deze strengere maatregelen). De verwachting is dat we op 13 oktober definitief uitsluitsel kunnen geven over het wel of niet door kunnen laten gaan.

De aanmeldingen van maart komen te vervallen, dus graag even opnieuw aanmelden als je je in maart ook al aangemeld had.
Juist in deze tijd kan iedereen wel een beetje inspiratie gebruiken en we gaan er van uit dat deze gave activiteit wel door kan gaan, dus maak gebruik van onderstaande uitnodiging :-)


Uitnodiging!

Hierbij nodigen wij je uit voor een bijeenkomst met spreker Ruud Veltenaar. Je mag dit beschouwen als de eerste "Businessclub AWC University" activiteit. Natuurlijk met een knipoog, maar naast onze sfeervolle activiteiten is het ook gaaf om eens te genieten van een inspirerende sessie die niet per se sport of voetbal gerelateerd is. Het doel is om dit soort sessies regelmatig op het activiteiten programma te plaatsen.

Deze keer hebben wij inspirator, filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar te gast. Voor een aantal leden een bekende, maar velen hebben waarschijnlijk nog niet eerder van hem gehoord. Ruud kan op een geweldig gepassioneerde wijze vertellen over wat er in de wereld en in ons landje gaande is. Shift happens.
Wat is de kracht van snelgroeiende bedrijven? Wat gaan wij nog meemaken van de technologische revolutie? Hoe ziet de toekomst er uit voor verschillende sectoren in Nederland?

Op verassende en inspirerende wijze verteld Ruud welk effect dat gaat hebben op ons en op onze bedrijven en sectoren. Check ook maar eens een paar video's op zijn website.

In het 'voorprogramma' zal Piet Hubers een korte presentatie geven van het nieuwe voetbalplan van sv AWC. Er gebeuren veel mooie dingen bij de club en Piet kan als geen ander op gepassioneerde wijze het voetbal technisch beleid van de club toelichten.

De bijeenkomst zal plaats vinden bij AWC op maandag 26 oktober. Vanaf 19:15 staat de koffie klaar, om 19:30 zal Piet zijn presentatie geven en na een korte break neemt Ruud om 20:00 uur het stokje over. en na afloop zullen we nog even gezellig na borrelen (op anderhalve meter).
 

Meld je aan!