Ruud Veltenaar

VANWEGE DE MAATREGELEN IN HET KADER VAN HET CORONAVIRUS WORDT DEZE ACTIVITEIT UITGESTELD! BINNENKORT MEER INFO.

'SHIFT HAPPENS, ONCE UPON A FUTURE' van Ruud Veltenaar

Hierbij nodigen wij je uit voor een bijeenkomst met spreker Ruud Veltenaar. Je mag dit beschouwen als de eerste "Businessclub AWC University" activiteit. Natuurlijk met een knipoog, maar naast onze sfeervolle activiteiten is het ook gaaf om eens te genieten van een inspirerende sessie die niet per se sport of voetbal gerelateerd is. Het doel is om dit soort sessies regelmatig op het activiteiten programma te plaatsen.

Deze keer hebben wij inspirator, filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar te gast. Voor een aantal leden een bekende, maar velen hebben waarschijnlijk nog nooit van hem gehoord. Ruud kan op een geweldig gepassioneerde wijze vertellen over wat er in de wereld en in ons landje gaande is. Shift happens.
Wat is de kracht van snelgroeiende bedrijven? Wat gaan wij nog meemaken van de technologische revolutie? Hoe ziet de toekomst er uit voor verschillende sectoren in Nederland?

Op verassende en inspirerende wijze verteld Ruud welk effect dat gaat hebben op ons en op onze bedrijven en sectoren. Check ook maar eens een paar video's op zijn website.

De bijeenkomst zal plaats vinden bij AWC op maandag 16 maart om 20:00 uur. Vanaf 19:30 staat de koffie klaar en na afloop zullen we nog even gezellig na borrelen.


 

Meld je aan!