Aalbers Installatietechniek

 

Toen mijn opa zich 80 jaar geleden als zelfstandig installateur in Wijchen vestigde, legde hij de basis voor de gezonde onderneming die we anno 2012 zijn. Het vakmanschap en het streven om de hoogst haalbare kwaliteit te leveren, zijn ons allemaal met de paplepel ingegeven. Met ruim 25 medewerkers ontwerpen, realiseren én onderhouden we duurzame en energiebesparende installaties. Installaties op het gebied van sanitair, verwarming, luchtbehandeling en uiteenlopende gas- en watervoorzieningen. Met innovatieve systemen leveren we daarnaast ook nog steeds vakwerk op het gebied van riolering en zink- en dakwerken.

Met alle specialisaties die we in eigen huis hebben, mogen we ons met recht ‘totaalinstallateur’ noemen. Voor u, als particuliere of zakelijke klant, zijn we mede daarom de vertrouwde, vakkundige en gecertificeerde partner voor renovatie en nieuwbouw.
Dat bewijzen we dagelijks in de praktijk, maar dat wordt natuurlijk ook met regelmaat gecontroleerd door betreffende instanties als UNETO-VNI, KOMO INSTALL en VCA.

Lees op deze website meer over onze kennis, ervaring en ons vakmanschap en neem gerust contact met mij op voor een persoonlijke kennismaking.

 • Hortensialaan 1b
 • Huissen 6851 TB
 • 088-0336688
 • info@aalbersinstallatietechniek.nl
 •  
   
   

  Menu