Ferdinand

Ferdinand Rossen Interieurbouw ontwerpt en realiseert hoogstaand kwaliteit meubels zoals maatkeukens, kamer en suite, kastenwanden, inloop kasten, boekenkasten, kantoorinrichtingen, balies, horeca-inrichtingen, woningbetimmering en totaalprojecten.

Sinds de oprichting in 1996 heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt. Van kleine zelfstandige tot een mooie onderneming met een leuk portfolio van opdrachtgevers en projecten. De liefde voor het vak is overgedragen van vader op zoon.

Door jarenlange ervaring in de interieurbouw hebben we veel inzicht en vaardigheden ontwikkeld. Hieronder verstaan wij niet alleen creativiteit en flexibiliteit maar ook kwaliteit en betrouwbaarheid. Terug kijkend, is er veel veranderd in de voorbije jaren. Bijvoorbeeld technologische ontwikkelingen, door onze CNC machine kunnen we nu nog verfijnder werken.

Naast de particuliere markt houdt Ferdinand Rossen Interieurbouw zich ook bezig met de zakelijke markt. Tijdens een eerste gesprek onstaan ideeën, waarmee we samen tot een goed passend basisplan komen.

U kunt een bezoek brengen aan onze website om meer van onze projecten te bekijken.

 

Naam 
Ferdinand Rossen Interieurbouw
Adres Bijsterhuizen 2105
Postcode 6604 LE Wijchen
Telefoon 024-3737351
Website www.rosseninterieurbouw.nl
E-mail info@rosseninterieurbouw.nl


Menu