In de kazerne

In Nijmegen-Oost op een prachtig oud kazernecomplex is dit sfeervolle café-restaurant gevestigd. Lunchen, dineren, borrelen feesten, u bent altijd welkom!

De moderne inrichting met zachte en warme kleuren in combinatie met een prachtig monumentaal pand, maakt In De Kazerne tot een unieke locatie binnen de stadsgrenzen van Nijmegen. 

BORRELEN

Een wijntje, speciaalbiertje, cocktail of lekkere cappuccino? In de Kazerne hebben we zowel binnen als buiten hele gezellige plekken waar je je een hele middag of avond prima kan vermaken. Onze Jeu de boulesbaan op ons terras en een uitgebreid spellenassortiment maken dat jij en je vrienden je niet hoeven te vervelen. Wij zorgen wel voor de hapjes en de drankjes!
Een borrel voor een groter gezelschap is ook mogelijk. Hiervoor nemen we graag de verschillende opties persoonlijk met je door.

LUNCHEN

De Kazerne is de hele week geopend vanaf 11.00u. Vanaf 12:00 uur is de keuken open en kun je genieten van de keukencreaties van onze chefs Jules en Oliver en hun team. In de Kazerne krijg je 100% eerlijk, veel biologisch en een groot aantal mooie lokale producten die in heerlijke ontbijt-, lunch- en avondgerechten zijn verwerkt.
De gerechten die op dit moment in de keuken worden gemaakt, vind je op de lunch- of –avondkaart. Deze is hieronder te downloaden.

Wij houden graag rekening met dieet- of allergiewensen. Het is hiervoor handig om deze vooraf aan ons door te geven.

Ontbijten kan elke zondagmorgen vanaf 09:00 uur. 

FEESTEN

In de Kazerne hebben we geweldige mogelijkheden om jou en je vrienden en familie een onvergetelijk avond te bezorgen.
Die mogelijkheid stemmen we graag persoonlijk met jou af. 
Stuur ons een mailtje met je wensen, zodat we een afspraak kunnen maken waarbij we de mogelijkheden kunnen presenteren.
Hierdoor zorgen we samen voor een spetterend feest!

 

Naam 
In de kazerne        
Adres Molenveldlaan 146
Postcode 6523 RN Nijmegen
Telefoon 0424-3605914
Website www.indekazerne.nl
E-mail info@indekazerne.nl


Marcel Aalbers

 

Menu