Visionplanner BV

Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportagesoftware. We zijn begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de Visionplanner software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie. 
 
Qua aantal medewerkers zijn we in de tussentijd ook flink gegroeid naar meer dan 50 medewerkers op dit moment.   Meer dan 6.000 organisaties maken gebruik van onze software, zowel binnen het midden- en kleinbedrijf als accountants- en administratiekantoren. Dit zijn accountants, administrateurs,  financiële professionals of controllers.
 
In 2013 hebben we een nieuwe versie van Visionplanner gelanceerd. Een volledig cloud-based SaaS oplossing die managementrapportages voor iedereen bereikbaar maakt. Vanaf 2016 is deze oplossing uitgebreid met het online samenstellen en deponeren van de jaarrekening. Je kunt nu dus met één programma dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen.  
 
En dat allemaal in de cloud, met een applicatie die de onderliggende administratie online en realtime uitleest.

 

Naam 
Visionplanner BV
Adres Brouwersgracht 156
Postcode 3901 TM Veenendaal
Telefoon 0318-545020
Website www.visionplanner.com
E-mail info@visionplanner.com


 

Bart Schraven


Menu