VWGNijhof

VWGNijhof ontzorgt.

Al meer dan 65 jaar leveren wij met actuele vakkennis praktijkgerichte adviezen. Door onze financiële deskundigheid en ervaring te combineren met uw ondernemerstalent creëren we samen betere resultaten voor uw bedrijf. Persoonlijke betrokkenheid staat hierbij altijd centraal.

Met bijna 100 medewerkers op kantoren in zowel Arnhem, Nijmegen als Wijchen is VWGNijhof sterk vertegenwoordigd in de regio. Uw adviseur zit dus altijd dichtbij. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en transparant. Deze aangename manier van samenwerken maakt het mogelijk een wederzijds vertrouwen te creëren. Wij focussen ons op accountancy, administratieve dienstverlening en fiscale & HRM advisering, zodat u zich volledig kunt richten op waar u goed in bent: ondernemen.

Onze adviseurs zijn geruime tijd werkzaam bij VWGNijhof en zijn u graag van dienst. Met gedegen ervaring en een hoog opleidingsniveau is alle benodigde up-to-date vakkennis aanwezig. Zo kunnen wij u de brede financiële expertise bieden die u toekomt. Professionele dienstverlening in een aangenaam jasje. Dat is VWGNijhof!

Beroepsverenigingen

Wij zijn aangesloten bij SRA, een netwerk van samenwerkende accountantskantoren. SRA-kantoren kenmerken zich door de kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Onze belastingadviseurs zijn veelal lid van het RB. Deze beroepsvereniging zet een kwaliteitsstandaard en zorgt voor kennisoverdracht aan en ondersteuning van hun leden. Ten slotte zijn wij aangesloten bij INAA, een internationaal netwerk van accountants en belastingadviseurs van over de hele wereld waardoor wij u ook bij uw internationale vraagstukken van dienst kunnen zijn.

 

Naam 
VWGNijhof
Adres Saltshof 10-14
Postcode 6604 EA Wijchen             
Telefoon 024-6489148
Website www.vwgnijhof.nl
E-mail info.wijchen@vwgnijhof.nl


Michiel Wiskie


Menu