Bureau Sport

Uitnodiging Bureau Sport met special guests!

Na de zeer geslaagde amusementsavond van FC De Rebellen in het afgelopen jaar, gaan de Businessclubs van Alverna, AWC en Woezik opnieuw een gezamenlijke activiteit organiseren. Deze keer willen wij je uitnodigen bij Sportclub Woezik op donderdag 29 augustus om 19.45 uur

We zullen dan starten met een ludieke strijd om de Wijchense Businessclub Penaltybokaal. Van elke businessclub zullen 5 afgevaardigden een penalty nemen en strijden om deze wisseltrofee. 

Vervolgens hebben we in de kantine Frank Evenblij en Erik Dijkstra te gast die met hun Bureau Sport voorstelling allerlei leuke en boeiende anekdotes de revue zullen laten passeren. Bovendien zullen oud profwielrenner Gert Jakobs en oud profvoetballer Glenn Helder te gast zijn bij Bureau Sport. 

Deze avond is een gezamenlijk initiatief van Businessclub Alverna, Businessclub AWC en Businessclub Woezik. Naast het ondersteunen van een voetbalvereniging is het organiseren van netwerkactiviteiten in een informele sfeer ook een belangrijke doelstelling van alle drie de Businessclubs. Daarom is vorig jaar het plan opgepakt om jaarlijks een gezamenlijke activiteit te organiseren, zodat je nog meer regionale ondernemers kunt leren kennen. Natuurlijk met een knipoog naar de gezonde concurrentie tussen de voetbalverenigingen. 

Omdat de gezamenlijke activiteit per toerbeurt georganiseerd zal worden is bij loting besloten dat deze avond in de kantine van sc Woezik gehouden wordt. 

Aanmelden kan tot 31 juli dus wees er op tijd bij! 

Aanmelden Bureau Sport!