Golfdag 11 september 2020

                                      Uitnodiging Golfdag!

Helaas hebben we als Businessclub tijdens de corona crises geen activiteiten kunnen organiseren, maar met de huidige versoepelingen zijn er gelukkig weer mogelijkheden om het een en ander op te pakken. 

Uiteraard moeten we wel het voorbehoud maken dat activiteiten toch geen doorgang kunnen vinden indien de overheidsmaatregelen opnieuw worden ingevoerd.

Omdat de golfdag geen doorgang kon vinden afgelopen mei, is er besloten om deze nu een keer in het najaar te houden.

Dus hierbij nodigen we je graag uit voor onze jaarlijkse golfdag op vrijdag 11 september op de golfbaan van landgoed Bleijenbeek, Bleijenbeek 14, 5851 EE Afferden. In samenwerking met ons Businessclub lid GolfLinked hebben we weer een leuk programma samengesteld op deze golfbaan. Zowel voor gevorderden Golfers, als wel voor de beginners en de niet-golfers.   

Zoals gebruikelijk zullen we in principe met eigen vervoer naar de Golfbaan gaan, maar indien je liever niet wil rijden of een extra drankje wilt drinken, kun je dat even laten weten middels een reply op deze mail. Dan proberen we het vervoer voor je te regelen. 
 
Het programma ziet er als volgt uit:
 
13.00-13.30 uur:    Ontvangst in het clubhuis met koffie/thee en Limburgse vlaai.
13.30-13.35 uur:    Openingswoord en uitleg van de dag
14.00-14.56 uur:    Starttijden van de 9 holes ronde
14.00-16.30 uur:    Start Golfwedstijd op PAR 3/4 baan voor de Niet-Golfers
16.30-19.00 uur:    Borrel, BBQ-buffet en de Prijsuitreiking
 
We spelen een Duo wedstrijd over 9 holes. Je kunt een van de businessleden vragen om samen een koppel te vormen of je individueel inschrijven, zodat wij een maatje voor je zoeken. Nieuwe interessante ondernemers voor de businessclub zijn natuurlijk altijd welkom. 
 
Schrijf je uiterlijk in vóór 31 augustus middels de onderstaande knop, zodat wij op tijd de aantallen op de golfbaan kunnen vastleggen. 

Daarnaast willen we voor de echte golf liefhebbers nog even onder de aandacht brengen dat ons lid Café Anneke op maandag 7 september haar jaarlijkse golfdag organiseert. Vind je het leuk om ook hier aan mee te doen? Klik dan hier om het aanmeldformulier te downloaden.

Mocht je nog andere vragen hebben, dan horen we dat graag. Op naar weer een geweldige dag op de golfbaan.
 
Met sportieve groet,
 
Businessclub AWC en organisatie GolfLinked

Aanmelden Golfdag Businessclub AWC