Toernooi 7-tegen-7 Alverna

Na de afgelasting van de 7-tegen-7 bij Alverna op 29 augustus 2014, hebben we een nieuwe uitnodiging ontvangen voor dit evenement en wel op 23 januari 2015. Het exacte tijdstip en agenda ontvangt u in een later stadium, maar u kunt het nu alvast in uw agenda zetten.

Bij de vorige oproep hebben we bemerkt dat er eigenlijk wel veel belangstelling is om hieraan deel te nemen, maar dat mensen toch iets hebben van ‘ik heb al jaren geen bal meer aangeraakt’ of ‘misschien raak ik wel geblesseerd, want ik ga er toch vol in’ of ‘ik heb nog nooit op kunstgras gespeeld’. Om toch als speler goed beslagen ten ijs te komen (we kennen tenslotte de weersomstandigheden op 23 januari niet) hebben we gemeend een aantal ‘trainingen’ te moeten verzorgen voor de mensen die zich aanmelden (en evt. andere leden die hier wel aan mee willen doen maar niet de 7-tegen-7) voor dit evenement.

In overleg met s.v. AWC hebben we kunnen regelen dat we een paar keer terecht kunnen op het kunstgrasveld bij AWC en daarbij gebruik kunnen maken van kleedkamers en douches. De trainingen zullen onder leiding staan van Wilfred Overdijk en vinden plaats op vrijdagmiddag om 16.00 uur op het kunstgrasveld (veld 2) bij s.v. AWC.

Op vrijdag 28 november is er voor de eerste keer getraind. Na een korte warming-up en het afwerken op de goal hebben we een partijtje gespeeld (klein half uur). Dit was voor de meeste lang genoeg, aangezien er na 10 min. al om zuurstof werd gevraagd. Maar ondanks het zuurstof gebrek kan er geconcludeerd worden dat het balgevoel bij de meeste nog aanwezig is. Na de training is er door de deelnemers aangegeven, dat zij er de volgende keer weer zeker bij zijn maar dat de trainingsgroep wel wat mag groeien. Dus schrijf je snel in voor de volgende training. 

De tweede training zal zijn op vrijdag 12 december om 16.00 uur, vanaf 15.30 uur kunnen we in de kleedkamer terecht.