BAS Truckcenter Nijmegen

BAS Nijmegen is één van de after sales-vestigingen van BAS Truck Center. Met onze brede expertise voorzien we onze klanten van een optimale en complete Volvo & Renault truck- en trailerservice. We verzorgen alle onderhoudswerkzaamheden aan uw trekkend materieel.
 

High Tech

 
Een uitstekend ingerichte en uitgeruste werkplaats en een goed opgeleid en flexibel ingesteld team van specialisten staan daarvoor garant. Met behulp van high-tech apparatuur wordt een snelle en correcte diagnose gesteld om de mate van onderhoud aan uw truck te bepalen. De werkplaats beschikt onder meer over een APK-straat en hefkolommen voor complete combinaties.
 

Trailerservice

 
Ook wordt onderhoud en service aan uw getrokken materieel verricht. Laadkleppen, koelinstallaties en traileropbouw zijn bij het dynamische BAS-team in vertrouwde handen. Ook voor de aankoop of huur van een nieuwe of gebruikte truck of trailer en eventuele financiële diensten kunt u bij BAS nijmegen terecht. We voeren alle werkzaamheden en diensten uit met het oog op een optimale service voor de klant.

 


Naam 
BAS Nijmegen
Adres Bijsterhuizen 1003             
Postcode 6604 LA Nijmegen
Telefoon 024-3454400
Website www.bastruckcenter.com
E-mail planning.bas.nijmegen@bastruckcenter.com


Menu