CNC People

CNC People is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent en professionals op het gebied van engineering, manufacturing, production en maintenance. Wij helpen organisaties beter te presteren door zowel expertise als capaciteit aan te bieden.
 
Onze werkwijze is net zo zorgvuldig als eenvoudig. Wij luisteren goed naar uw wensen, maken graag heldere afspraken en komen altijd onze beloften na. Wij tonen graag initiatief en zijn er op gebrand de beste oplossing te vinden voor uw organisatie. Bij ons staat ú centraal, iedere dag weer.
 

Persoonlijk

CNC People streeft ernaar als intermediair dé partner te zijn voor werkzoekenden en bedrijven. Wij kijken verder dan alleen een CV of een standaard profielomschrijving en kiezen ervoor ons te verdiepen in en écht te luisteren naar onze opdrachtgevers en kandidaten. U krijgt 1 aanspreekpunt. Daarachter staat een krachtige organisatie die alle ondersteuning biedt om onze beloftes waar te maken. Zowel in kennis, visie als mankracht.
 

No cure no pay

Wanneer u CNC People inschakelt, wordt uw vraag altijd op basis van ‘no cure no pay’ in behandeling genomen. Kortom: pas wanneer een kandidaat bij u werkzaamheden gaat verrichten, middels tussenkomst van CNC People, wordt er een uurtarief of werving- en selectiefee in rekening gebracht.

 

Naam 
CNC People BV
Adres Jonkerbosplein 52, 17th floor
Postcode 6534 AB Nijmegen
Telefoon 024 – 679 11 41 / 06 – 531 278 94
Website www.cncpeople.nl
E-mail info@cncpeople.nl 

Vincent Rikken


Menu