Pulles Personal Training & Coaching

“Gezonder door het leven samen met Pulles Training”

Pulles Training streeft naar een duurzame gedragsverandering op het gebied van beweging, leefstijl en voeding, door middel van een interdisciplinair team.
Onze missie is het bewegen van mensen naar een actieve en gezonde leefstijl. Hoe willen wij dit voor elkaar krijgen? Door een op maat gemaakte training te maken die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Misschien wil je bijvoorbeeld afvallen, functioneler trainen of gewoon fitter worden? Met ons team van trainers die allemaal verschillende expertisegebieden hebben, zit je bij ons met wat je ook wilt bereiken altijd goed.

Hoe gaan wij te werk?
We houden op het begin van jouw traject altijd een kennismakingsgesprek, waarin de onderwerpen bewegen, voeding en leefstijl grondig besproken worden. Tevens zal er, in gezamenlijk overleg, een concreet doel worden gesteld, zodat we gericht ergens naar toe kunnen werken. Als er een match is gemaakt met de personal trainer(ster), vind er een kickstart intakegesprek plaats met o.a. het bespreken van de digitale intake, een bewegingsassessment en een healthcheck om de beginsituatie goed te kunnen bepalen. Naast het intakegesprek zijn de PTracker en de Digitale Coach app een onderdeel van het kickstart pakket, waarmee we je nog beter kunnen coachen. Uiteraard zullen wij de healthcheck periodiek herhalen om de vooruitgang te monitoren.
 
Ben jij geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!


Naam 
Pulles Personal Training & Coaching
Adres Vijverlaan 15
Postcode 6602 CX Wijchen
Telefoon 024-6421550
Website www.pulles-training.nl
E-mail info@pulles-training.nl


Peer Pulles


Menu